17 °c

Yoğun bakıma alınan eski Galatasaray futbolcusu Rigobert Song'un sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi

Beyin kanaması sonucu felç geçirip hastanede yoğun bakıma alınan eski Galatasaray ve Trabzonspor futbolcusu Rigobert Song'un sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi. Komadan çıktı Kamerun Milli Takımının eski antrenörü Wilfried Schaefer, yıldız futbolcunun komadan çıktığını açıklarken sağlık durumu hakkında bilgi alabilmek için çok uğraştığını söyledi. Schaefer, sağlık...

Spor Haberi
Yoğun bakıma alınan eski Galatasaray futbolcusu Rigobert Songun sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi
Yoğun bakıma alınan eski Galatasaray futbolcusu Rigobert Song'un sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi

Beyin kanaması sonucu felç geçirip hastanede yoğun bakıma alınan eski Galatasaray ve Trabzonspor futbolcusu Rigobert Song'un sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi.
Komadan çıktı
Kamerun Milli Takımının eski antrenörü Wilfried Schaefer, yıldız futbolcunun komadan çıktığını açıklarken sağlık durumu hakkında bilgi alabilmek için çok uğraştığını söyledi. Schaefer, sağlık durumunda iyi gelişmeler olan Song'un Fransa'ya nakledilmek için hazırlık yapıldığını açıkladı.
Beyin kanaması sonucu yoğun bakıma alınmıştı
Galatasaray ve Trabzonspor formaları da giyen eski Kamerun Milli Takımı kaptanı Rigobert Song beyin kanaması geçirdi. Geçirdiği beyin kanaması sonrasında felç geçiren Song, yoğun bakıma alındı. Yoğun bakıma alınan Rigobert Song'un durumunun ciddi olduğu belirtildi.
Rigobert Song Liverpool, West Ham United, Köln, Lens, Galatasaray ve Trabzonspor gibi önemli takımlarda forma giymişti. Song, bir dönem de Kamerun Milli Takımının kaptanlığını yapmıştı. 2004-2008 yıllarında Galatasaray ve 2008-2010 arasında ise Trabzonsporda oynayan Song, Süper Ligde çıktığı 154 maçta 4 gol atıp 2 asistlik bir performans sergilemişti.

Sıradaki Haber