17 °c

Galatasaray Jason Denayer'i 1 yıllığına kiraladı

Transfer döneminin şampiyonu olan Galatasaray, eski yıldızı Jason Denayer’ı bir yıllığına daha kiraladı. Geçen sezon Manchester City’den kiralanan ve savunmada iyi işler başaran Belçikalı futbolcu, bir sezon daha parçalı formayı giyecek. İngiliz ekibiyle her konuda anlaşma sağlanırken, 21 yaşındaki futbolcu Ziraat Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşadığı Galatasaray’a geri...

Spor Haberi
Galatasaray Jason Denayeri 1 yıllığına kiraladı
Galatasaray Jason Denayer'i 1 yıllığına kiraladı

Transfer döneminin şampiyonu olan Galatasaray, eski yıldızı Jason Denayer’ı bir yıllığına daha kiraladı. Geçen sezon Manchester City’den kiralanan ve savunmada iyi işler başaran Belçikalı futbolcu, bir sezon daha parçalı formayı giyecek. İngiliz ekibiyle her konuda anlaşma sağlanırken, 21 yaşındaki futbolcu Ziraat Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşadığı Galatasaray’a geri dönüyor.

Manchester City’nin uzun süre Southampton’a kiralamak istediği Denayer, yakından tanıdığı Galatasaray’a gitmek istediğini söyleyince transfer netleşti. Martin Linnes’in formsuzluğu ve savunmanın göbeğinde yapılan hatalar yüzünden Teknik Direktör Riekerink, Denayer’i kullanmak istediğini yönetime iletti. Bunun üzerine de harekete geçildi ve Belçikalı bitirildi.

Sıradaki Haber