17 °c

Beşiktaş Sosa'nın yerine Talisca'yı alacak!

Benfica'nın genç yetenekleri arasında bulunan ve Çin kulüplerinin 40 milyon euro teklif ettiği halde satışına onay verilmeyen Talisca, Beşiktaş'ın transfer gündemine geldi. Benfica kiralamak istiyor Benfica Yönetimi'nin genç yeteneği Avrupa'da bir takıma bir senelik kiralamak istediği ortaya çıktı. Kısa süre içinde bitirilecek Bu oyuncuyu uzun süredir izleyen Beşiktaş...

Spor Haberi
Beşiktaş Sosanın yerine Taliscayı alacak!
Beşiktaş Sosa'nın yerine Talisca'yı alacak!

Benfica'nın genç yetenekleri arasında bulunan ve Çin kulüplerinin 40 milyon euro teklif ettiği halde satışına onay verilmeyen Talisca, Beşiktaş'ın transfer gündemine geldi.

Benfica kiralamak istiyor

Benfica Yönetimi'nin genç yeteneği Avrupa'da bir takıma bir senelik kiralamak istediği ortaya çıktı.

Kısa süre içinde bitirilecek

Bu oyuncuyu uzun süredir izleyen Beşiktaş İzleme Komitesi'nin "kiralanabiliyorsa hemen kiralansın" diye rapor verdiği öğrenildi. Futbolcunun kiralanması için Benfica ile temasa geçen siyah-beyazlı yönetimin transferi kısa süre içinde bitirmesi bekleniyor.

Anderson Talisca kimdir?

01.02.1994 doğumlu olan 22 yaşındaki Brezilyalı futbolcu Portekiz'in Benfica takımında futbol oynuyor. Benfica formasıyla 2 sezonda 77 maça çıkan Talisca, 42 maçta sahaya ilk 11'de çıktı ve toplamda 3942 dakika saha kaldı. Oynadığı maçlarda 12 gol atan Brezilyalı futbolcu, takımıyla geçtiğimiz sezon Portekiz Ligi'nde şampiyon oldu.

Sıradaki Haber