17 °c

Basketbolda maçın ardından

BALIKESİR (AA) - Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nin 16. hafta maçında sahasında Galatasaray Odeabank'a 72-78 mağlup olan Best Balıkesir'in başantrenörü Hakan Demir, çok güçlü bir rakibe karşı oynadıklarını söyledi.Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Demir, ikinci periyot hariç tüm periyotlarda üstün olduklarını ifade etti.Demir, şöyle konuştu:"İkinci...

Spor Haberi
Basketbolda maçın ardından
Basketbolda maçın ardından

BALIKESİR (AA) - Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nin 16. hafta maçında sahasında Galatasaray Odeabank'a 72-78 mağlup olan Best Balıkesir'in başantrenörü Hakan Demir, çok güçlü bir rakibe karşı oynadıklarını söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Demir, ikinci periyot hariç tüm periyotlarda üstün olduklarını ifade etti.

Demir, şöyle konuştu:

"İkinci periyotta yaptığımız rotasyondan dolayı ritmi elimizden kaçırdık. Daha sonra farkı kapatmaya çalıştık, kapatamadık. Mücadelemiz sonrası fark azaldı. Yoksa bu yüzdelerle fark daha fazla açılması gerekiyordu.''

Best Balıkesirli basketbolcu Andrew Andrews de çok zor bir maç olacağını bildiklerini aktararak, ''Haftanın maçı olduğu için her iki takım da büyük enerji gösterdi. Takımımızın oyunundan memnunum.'' dedi.


- Galatasaray Odeabank cephesi


Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ergin Ataman da Balıkesir'de güzel bir atmosferde oynadıklarını kaydetti.

Ataman, rakiplerinin iyi direnç gösterdiğini belirterek, ''Bana göre ligde kalacaklardır. Hepsini kutluyorum. Ayrıca taraftarlarımıza da selamlarımı iletiyorum. Takımım bugün çok iyi basketbol oynadı. Son haftalarda iyi bir çıkış yakaladık. Son 8 günde 4 maç oynadık ve bir yenilgi aldık. Hedefimiz Türkiye Kupası'nda şampiyonluk.'' yorumunu yaptı.

Galatasaray Odeabanklı basketbolcu Göksenin Köksal da yoğun tempodan çıktıklarını vurgulayarak, ''Önemli bir karşılaşmaydı. Maça iyi başlayamadık. İkinci yarı iyi bir direnç gösterdik. Önemi bir deplasmanda kazandık. Best Balıkesir'i de kutluyorum.'' değerlendirmesinde bulundu.

Sıradaki Haber