17 °c

Avrupa'da liderliğe oturan Fenerbahçe ligin 6. haftasında Osmanlıspor deplasmanına çıkacak

Yükselen form grafiği ile ligdeki son iki karşılaşmasını kazanan Fenerbahçe, haftaiçi oynadığı maçı kazanıp Avrupa'da grubunda liderliğe yükselirken bugün Osmanlıspor deplasmanına çıkacak. Fenerbahçe Avrupa'da Hollanda takımı Feyenoord'u yenerek UEFA Avrupa Ligi A Grubunda liderliğe yükseldi. Her maç bir öncekinden daha iyi bir oyun ortaya koyan Fenerbahçe lige kötü...

Spor Haberi
Avrupada liderliğe oturan Fenerbahçe ligin 6. haftasında Osmanlıspor deplasmanına çıkacak
Avrupa'da liderliğe oturan Fenerbahçe ligin 6. haftasında Osmanlıspor deplasmanına çıkacak

Yükselen form grafiği ile ligdeki son iki karşılaşmasını kazanan Fenerbahçe, haftaiçi oynadığı maçı kazanıp Avrupa'da grubunda liderliğe yükselirken bugün Osmanlıspor deplasmanına çıkacak.

Fenerbahçe Avrupa'da Hollanda takımı Feyenoord'u yenerek UEFA Avrupa Ligi A Grubunda liderliğe yükseldi. Her maç bir öncekinden daha iyi bir oyun ortaya koyan Fenerbahçe lige kötü başlamasına rağmen son 2 haftadaki maçlarını kazandı. Fenerbahçe'de gelen galibiyetlerle birlikte moraller düzelmeye başladı. Kendine güveni yerine gelmeye başlayan Fenerbahçe bugün zorlu Osmanlıspor deplasmanına çıkacak. Sarı-lacivertli kulüp galibiyet serisini devam ettirip ligde üst sıralara çıkmak istiyor.

Osmanlıspor'un Avrupa'daki 7 maçlık galibiyet serisi bu hafta son buldu. Zürih takımıyla oynadığı maçtan 2-1 mağlup ayrılan Osmanlıspor ligde henüz mağlubiyet almadı. Osmanlı Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak karşılaşmada Osmanlıspor ev sahibi avantajıyla galibiyete ulaşıp yenilmezlik serisini devam ettirmek istiyor.

Oynanacak karşılaşmayı hakem Mete Kalkavan yönetecek.

Osmanlı Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak maçta hakem Mete Kalkavan düdük çalacak.

Sıradaki Haber