17 °c

Altınordu'ya altyapıdan 4 takviye

İZMİR (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Altınordu'nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, hedeflerinin 1-2 sezon içerisinde tamamı Altınordu patentli oyunculardan kurulu kadroyla mücadele etmek olduğunu kaydetti.Altınordu Kulübünden yapılan açıklamada, A takımda mücadele eden altyapı oyuncuları Çağlar Söyüncü, Cengiz Ünder, Yusuf Acer, Alican Özfesli ve Alim...

Spor Haberi
Altınordu'ya altyapıdan 4 takviye
Altınordu'ya altyapıdan 4 takviye

İZMİR (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Altınordu'nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, hedeflerinin 1-2 sezon içerisinde tamamı Altınordu patentli oyunculardan kurulu kadroyla mücadele etmek olduğunu kaydetti.

Altınordu Kulübünden yapılan açıklamada, A takımda mücadele eden altyapı oyuncuları Çağlar Söyüncü, Cengiz Ünder, Yusuf Acer, Alican Özfesli ve Alim Harlak'ın ardından Fatih Aktay, Kerim Alıcı, Berk Erel ve Recep Yemişçi'nin de A takım kadrosuna alındığı belirtildi.

Teknik direktör Eroğlu, geçen sezon B takımda görev yapan çok sayıda genç oyuncunun ligin ilk yarısında A takım seviyesine yükseldiğini bildirdi.

Çağlar Söyüncü, Cengiz Ünder ve Yusuf Acer'in bu şansı iyi kullanarak kalıcı olmayı başardığını bildiren Eroğlu, şu ifadeleri kullandı:

"Sonrasında Alican Özfesli ve Alim Harlak da aramıza katıldı. Diğer gençlerimiz de bu yoldan yürümeye başladı. Hedefimiz 1-2 sezon içerisinde tamamı Altınordu patentli oyunculardan kurulu bir kadroyla mücadelemize devam etmek. Tüm genç ekiplerimiz, A takım antrenman ve maç sistemine uygun hareket ediyor. Dolayısıyla, burada gelen oyuncu kendisinden beklenenleri önceden biliyor. Bu da adaptasyon sürecini oldukça kısaltıyor."

Öte yandan sezon hazırlıklarını Antalya'da devam eden Altınordu, yarın Bursaspor'la karşılaşacak.

Sıradaki Haber