127 kilodan 83 kiloya düştü! Herkesi şaşırttı

25 Ağustos 2017 Cuma

Abdülkadir İğneci, fazla kiloları nedeniyle günlük hayatta oldukça büyük sıkıntılar yaşıyordu. 127 kiloya ulaşan genç adam mide küçültme ameliyatı olmak yerine sıkı bir diyet yapmayı tercih etti. Diyetin yanında spor da yapan İğneci, 6 ayda 44 kilo vererek 83 kiloya düştü.

"Diyet programından çıkılmamalı"

"İnsan bir şeyi gerçekten isterse oluyor. Olacağını bildiğim içinde bu serüvene başladım" diyen Abdullah İğneci, kilo vermede en önemli aşamanın diyet programından dışarı çıkmamak olduğunu ifade etti.

"İlaçsız, takviyesiz..."

"Ameliyat olmak aklıma geldi ama ben bu zorluğun üstesinden gelebileceğimi düşündüm. İlaçsız takviyesiz ve ameliyat olmadan sadece diyet ve spor ile 44 kilo vermiş oldum. İnsanlara bunun olabileceğini göstermek istedim. İlk birkaç ay çok zorlanıyor insan. Ben de çok zorlandım. Gece yemek yemeyi çok seviyordum. 24 saati aç geçirmemeye ama aperatif şeylerle geçiştirici şeyler yedim. Sonunda ne istediğinizi bilmelisiniz. Bende bu düşüncelerle bu 6 ayı geçirdim." sözlerini kaydeden İğneci verdiği kilolarla görenleri şaşırtmaya devam ediyor.

Önceki hali

Şimdiki hali