Bursaspor'da kongreye dogru

10 Ocak 2016 Pazar

Geçtiğimiz günlerde yapılan genel kurulda göreve gelen Bursaspor Taraftarlar Derneği yönetimi, ilk toplantısını yaptı. Toplantıda konuşan Başkan Kemal Gürmen Saruhan, dernek olarak


TC Kemal Gürmen Saruhan135 ortak arkadaş


Bursaspor Tarftarlar Derneği Başkanı
Bursaspor'un bir seçim atmosferi var. Allah evvela hayırlı etsin. Şehrimize takımımıza hayırlı uğurlu etsin. Bursaspor'u şampiyonluğa getirecek bir yönetimin seçilmezini arzu ediyoruz. adaylarımız bursamızın önemli insanları Bursaspor sevdalıları hepsi birbirinden güzel insanlar. Çiğerlerindeki nefesi sonuna kadar tüketmek için Bursaspor'a aday oldular. Hepsinde çeşit çeşit kadroları var. Ben bu seçimde Bursaspor'un kazanacağını düşünüyorum. Bütün adaylara başarılar diliyorul. Başkan adaylarının hepsini misafir etmek isteriz. Bizlere olacak görüşme ve ziyaret talepleri için kapımız ardına kadar açık. seçilecek başkanın oturduğu koltuğa yapışmasını istemiyoruz,. cmaiayla birarada olmasını istiyorum. Başkan kendisini her platformda öne çıkarsın istiyorum.
--------------------
BURSA (AA) - Bursaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Kemal Gürmen Saruhan, yeşil-beyazlı kulübün ilk oturumu 11 Ocak'ta gerçekleştirilecek olağanüstü genel kuruluna ilişkin, "Bursaspor'u şampiyonluğa taşıyacak bir yönetimin seçilmesini arzu ediyoruz" dedi.
Bursaspor Taraftarlar Derneği'nin yeni yönetim kurulu, Kemal Gürmen Saruhan'ın başkanlığında ilk toplantısını yaptı.
Saruhan, toplantıda yaptığı konuşmada, dernek olarak her zaman Bursaspor'un yanında olduklarını söyledi.Yeşil-beyazlı kulüpte şu an seçim atmosferinin yaşandığını ifade eden Saruhan, tüm adayların yüreğinin Bursaspor sevgisiyle çarptığını bildiklerini o nedenle üyelerine ve diğer taraftar gruplarına "oyunuzu şu isme verin" gibi bir yönlendirmelerinin olmayacağını belirtti. Seçilecek adayın öncelikle camiayı kucaklamasını beklediklerini ifade eden Saruhan, "Bursaspor'da seçim atmosferi var. Takımımıza ve kentimize hayırlı olsun. Bursaspor'u şampiyonluğa taşıyacak bir yönetimin seçilmesini arzu ediyoruz. Tüm adayların kalbinin Bursaspor ile çarptığını biliyoruz. Kim seçilirse seçilsin kazanan Bursaspor olacaktır. Bütün adaylara başarılar diliyorum" diye konuştu.