Adanaspor'da Trabzonspor maçı hazırlıkları

06 Ocak 2016 Çarşamba

ADANA (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Adanaspor, Ziraat Türkiye Kupası F Grubu 3. haftasında Trabzonspor ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarına devam etti.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, turuncu-beyazlı ekip, Trabzonspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını Osman Yereşen Tesisleri'nde, teknik direktör Engin İpekoğlu yönetiminde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman, koordinasyon çalışmasıyla devam ederken, pas ve pres çalışmasının ardından, oyuncular çift kale maç yaptı.

Çift kale maç sırasında İpekoğlu, oyuncularını sık sık uyararak yapılması gerekenleri anlatırken, antrenman kültür fizik hareketleriyle tamamlandı.

Bu arada çift kale maçta girdiği bir pozisyonda yerde kalan defans oyuncusu Emre Uğur Uruç'un antrenmanı yarıda bıraktığı, sağlık ekiplerinin yaptığı ilk tedavinin ardından ciddi bir durumunun olmadığı duyuruldu. 

Adanaspor yarın yapacağı antrenmanla Osman Yereşen Tesisleri'ndeki hazırlıklarını tamamlayacak ve 8 Ocak Cuma günü hava yoluyla karşılaşmanın oynanacağı Trabzon'a gidecek.