"Finale kadar gitmek istiyoruz"

05 Ocak 2016 Salı

AMASYA (AA) – Hentbol Erkekler Süper Ligi ekiplerinden Amasya Taşova YİBO'nun antrenörü Hakan Günal, Türkiye Kupası'nda Trabzonspor ile yapacakları çeyrek final mücadelesine ilişkin, "Geçen sezon dramatik bir şekilde kaybettiğimiz yarı final şansını bu sene elde etmek, finale kadar gitmek istiyoruz" dedi.

Günal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye Kupası'nda gruptan birinci çıkmayı hedeflediklerini ancak son maçın son saniyelerinde yedikleri golle berabere kalarak averajla ikinci olduklarını belirtti.

Çeyrek finalde Trabzonspor ile eşleştiklerini belirten Günal, bu seviyede artık kolay maç bulunmadığına dikkati çekerek, rakiplerinin ligde uzun yıllardır mücadele ettiğini, tecrübeli bir teknik direktöre de sahip olduklarını kaydetti.

Geçen sezon da dahil olmak üzere rakipleri ile yaptıkları 3 maçta birer galibiyet, beraberlik ve mağlubiyet aldıklarını bildiren Günal, bunun da, birbirine denk iki takımın mücadelesi olacağını gösterdiğini dile getirdi.

Mücadele ettikleri her iki kulvarda da Taşova'yı en üst düzeyde temsil etmeyi hedeflediklerini vurgulayan Günal, "Geçen sezon dramatik bir şekilde kaybettiğimiz yarı final şansını bu sene elde etmek, finale kadar gitmek istiyoruz. Burada en büyük itici gücümüz her zaman olduğu gibi Taşova halkı olacaktır" diye konuştu.

Türkiye Kupası'nda 8 Mart'taki çeyrek final ilk maçında Amasya Taşova YİBO, rakibini sahasında ağırlayacak.