Mersin Büyükşehir Belediyespor Genel Menajeri Aydın:

29 Aralık 2015 Salı

MERSİN (AA) - Kadınlar Basketbol Süper Ligi (KBSL) ekiplerinden Mersin Büyükşehir Belediyespor'un genel menajeri Melahat Aydın, ligin ilk devresini en iyi yerde bitirmek istediklerini söyledi.

Aydın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Yakın Doğu Üniversitesi karşısında ilk periyotta geriye düşmelerine rağmen çok iyi bir maç çıkardıklarını ve kazanmaya bildiklerini söyledi.

Son 3 maçlarını da kazandıklarını anımsatan Aydın, "Ligin ilk devresini en iyi yerde tamamlamak istiyoruz. Bunun için tüm maçlarımızı kazanmak zorundayız. Yarın Adana ASKİ'ye konuk olacağız. Bu maçı ve kendi evimizde oynayacağımız Hatay Büyükşehir Belediyespor karşılanmasını kazanmayı hedefliyoruz. Bu iki karşılaşmada da galibiyet alırsak, son 5 maçımızın hepsini kazanmış olacağız. Bu yıl bütün takımlar çok iyi ama biz de iyiyiz" diye konuştu.

Aydın, takımda sakat oyuncu olmadığını sözlerine ekledi.

Öte yandan Mersin ekibinin oyuncuları yılbaşı dolayısıyla Mersin Yetiştirme Yurdu'nu ziyaret ederek, yurtta kalan çocuklarla bir araya geldi. Çocuklara yılbaşı hediyesi dağıtan oyuncular, birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.