Kendi evinde geriye düştüğü maçta Galatasaray Antalyaspor'u 3-1 mağlup etmeyi başardı

03 Ekim 2016 Pazartesi

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Galatasaray, kendi evinde oynayıp 1-0 geriye düştü maçta Antalyaspor'u 3-1 mağlup etmeyi başardı.

Spor Toto Süper Lig'in 6. hafta maçları oynanmaya devam ediliyor. Galatasaray Türk Telekom Arena'da Antalyaspor'u ağırladı. Hızlı bir tempoda başlayan maçta Diego'nun ortasında Deniz Kadah'ın kafa vuruşuyla Antalyaspor maçta 1-0 üstünlüğü yakaladı. Atılan bu golle birlikte Antalyaspor ilk yarıyı önde kapattı.

Karşılıklı pozisyonlarla başlayan maçın ikinci yarısında daha üstün taraf olan Galatasaray ceza sahasının dışında serbest vuruş kazandı. Kazanılan bu serbest vuruşu deneyimli futbolcu Selçuk İnan klas bir vuruşla gole çevirerek beraberliği yakaladı.

Atılan gol ile daha baskılı oynamaya başlayan Galatasaray'da sol kanatta topla buluşan Bruma'nın açmış olduğu ortada Lucas Podolski altı pasın içinden golü bulmasıyla Galatasaray maçta 2-1 öne geçti.

Maçın 85. dakikasında kaleciden dönen topu direk kaleye gönderen Lucas Podolski maçın skorunu 3-1 olarak belirledi.

Bu maçla birlikte Türk Telekom Arena'da 100. maçına çıkmış olan Galatasaray bu maçların 69 tanesini kazanırken 20 maçta berabere kalıp 11 yenilgi almış oldu. Yapılan bu açlarda 206 gol bulan Galatasaray, kendi kalesinde 94 gol gördü.

Türk Telekom Arena'daki maçı 40 bin 812 kişi izlerken sezonun rekoru kırılmış oldu.