Dinamo Kiev ile kendi evinde 1-1 berabere kalan Beşiktaş puanını 2'ye yükseltmiş oldu

29 Eylül 2016 Perşembe

Şampiyonlar Ligi'nin 2. hafta grup maçları tamamlanırken Türk temsilci Beşiktaş iyi oynadığı maçta kendi evinde Dinamo Kiev ile 1-1 berabere kaldı.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 2. hafta maçları tamamlandı. Türkiye'nin tek temsilcisi konumundaki Beşiktaş, Vodafone Arena'da Dinamo Kiev'i ağırladı. Maça hızlı başlayan Beşiktaş, oyunda büyük bir baskıyla başladı. Üst üste pozisyonlara giren Beşiktaş baskının sonucunda frikik kazandı. Ricardo Quaresma, kullandığı frikiği çok klas bir vuruşla gole çevirdi. Gol sonrasında taraftarın büyük desteğiyle birlikte birçok gol pozisyonuna giren Beşiktaş takımı bu pozisyonları değerlendirip golü bulamadı.

İkinci yarının 65. dakikasında Dinamo Kiev, kazanmış olduğu serbest vuruşta arka direğe gönderilen topta oyuna sonradan giren 18 yaşındaki Viktor Tsygankov'un bomboş kalması sonucunda attığı gole engel olamadı. Maç sonuna doğru taraftarında vermiş olduğu büyük destek ile galibiyet golü için bastıran Beşiktaş maçta başka gol bulamadı.

Bu sonuçla birlikte Beşiktaş gruptaki puanını 2'ye çıkartırken, Dinamo Kiev ilk puanını kazanmış oldu. Şampiyonlar Ligi'nin 3. hafta grup maçlarında Beşiktaş,  Napoli takımıyla karşılaşacak.